CHECK-Out Festival

CHECK-Out Festival ÎNCEPE ÎN
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Cumpără Bilete

Accesul persoanelor cu dizabilități și a însoțitorilor acestora se va face în mod gratuit, pe baza unui certificat medical. Pentru mai multe informații vă rugăm să scrieți un email la adresa: contact@checkoutfestival.ro sau folosind formularul  de contact de pe site.

Artiști

Netsky

Netsky, pe numele real Boris Daenan, este un DJ și producător belgian de muzică drum and bass, recunoscut în toată lumea. Încă de la lansare, din anul 2009, Netsky a adus în industria muzicală de profil un sunet distinctiv și a reușit să îsi pună amprenta atât pe piesele proprii căt și pe cele remixate. De-a lungul anilor a primit numeroase premii și distincții, iar atmosfera din timpul concertelor îl plasează în topul celor mai apreciați DJ-i de drum and bass din lume.

Andy C

Cu mai mult de 40 de premii, Andy C poate fi văzut pe scene de referință, de la EDC la Global Gathering, având la activ remixuri celebre precum Major Lazer, Rudimental, London Grammar. Andy C este unul dintre cei mai reputați artiști britanici din scena muzicii dance international, un loc pe care nu l-a câștigat ușor. Totuși, să spunem cum putem măsura succesul lui, nu e deloc la îndemână. Să fie apariția la broadcast-ul de la Radio 1 al lui Hackney, când a fost urmărit de mai multe persoane decât Jay Z sau Rihanna ? Să fie performance-ul din fața a 85 000 de oameni la Galstonbury în 2013 ? Sau când remixul său după Major Lazer a fost în topul iTunes după ce a fost adăugat la playlist-ul de pe Radio 1? Succesul lui Andy și statutul său de headliner pe scenele principale ale festivalurilor și reputația de DJ care asigură evenimente sold-out sunt rezultatul unei etici fenomenale a muncii și un program de turnee care fac formațiile rock să pară part-timers. Luca Agnelli, originar din Toscana, este un DJ și producător aflat în continuă evoluție, în căutare de noi provocări, experimentând căi atipice și limbaje inovative. Eclectic, creativ, exuberant, Luca are un stil unic prin catre transmite pasiune, adrenalină, emoții. Ritmul e techno, dar originile sunt house. Luca este fondatorul Etruria Beat Records, brand sub care au fost lansate nume precum : Andre Kronert, TWR72, Oliver Deutchmann, Electric Rescue, Locked Groove, 2000 and One, Dj Emerson, Bastinov, Mattias Fridell, Arnaud Le Texier, Dast, dj Tennis, Dj Sodeyama, Kaiser, Nikita Zabelin, Reform, Pig&Dan, Dana Ruh. Luca a avuta apariții în numeroase cluburi celebre din Europa: Cocoricò (Riccione), Amnesia (Ibiza), Boothaus (Koln), Fabrique (Milano), Cocoon (Frankfurt), Guendalina (Lecce), Spazio 900 (Roma), Privilege (Ibiza), Tini (Livorno), Panama (Amsterdam), Club Bahnhof (Koln), Cromie (Taranto), Input (Barcelona), Steam (Athens), Magazzini Generali (Milano), All Time Clubbing (Bucharest), Goethebunker (Essen), Metropolis (So a), Angels of Love (Napoli), Unlocked (Palermo), Cavo Paradiso (Mykonos), With Love (Catania), Komplex 457 (Zurigo), Egg (London), Penelope (Madrid), Gazgolder (Moscow), Industria (Porto), City All (Barcelona), Rashomon (Roma), Mad (Losanne).

Friction

Friction, pe numele real Ed Keeley, este unul dintre cele mai apreciate personaje din lumea drum and bass-ului. A început cu o emisiune la radio, a continuat să apară în lumina reflectoarelor muzicale și a început să lucreze cu case mari de discuri cum sunt Hopital si Metalheadz. A atins un mare succes comercial și a ajuns sa Dj-iasca peste tot în lume. De-a lungul anilor a primit cele mai importante premii din industrie, de la cel mai bun Newcomer la Drum & Bass Arena Awards în 2002, până la premiul Drum & Bass Arena Awards pentru cea mai bună emisiune în 2013 şi în 2014.

Fantome

Trupa Fantome este compusă din 2 producători muzicali din București. Este o trupă românească care își trage rădăcinile dintr-un cioban  de folclor rătăcit. Muzica lor este un amestec gustos de hip-hop și folclor romanesc.

Madliquid

-“Viața de artist nu e ușoară, iar principala provocare a fost încercarea de a ține pasul cu lumea muzicii electronice care este într-o continuă mișcare.”-
MadLiquid a luat naștere în septembrie 2005 în grădina unui bun prieten. În scurt timp a reușit să își facă un renume național participând la majoritatea petrecerilor de profil din țară. Ajuns la conducerea unui club din centrul orașului a început să ia contact cu lumea internaționala a drum&bass-ului. Anul 2013 aduce o schimbare majoră de perspectivă în viziunea sa artistică atunci cand este invitat să mixeze la cele mai mari festivaluri din țară, Electric Castle si Peninsula/Felsziget, și vede, poate pentru prima dată, publicul său preferat din toată țara reunit sub aceeași cupolă.

Dj Shiver

Printre puținii Dj de techno din Romania, Gherman Alexandru Raul subnumit ShiveR, și-a început cariera de Dj la o vârstă fragedă mixând la petreceri private alături de prieteni. În 2005 a descoperit clubul Avi-Cola unde a găsit muzica electronică. Începând cu 2007 și până în prezent ShiveR promovează genul techno cu influențe Electro și Progressive în cluburi din țară și nu numai, trecând de la CD’uri la TRAKTOR și împărțind scena și cu alți Dj renumiți.

Lea Dobricic

Carismatica Lea Dobricic, rezidentă a unuia dintre cele mai prestigioase cluburi in Ibiza(Privilege) şi câștigătoarea concursului Burn Studios Residency 2013, va mixa încă o dată în Timișoara @Checkout Festival.
Mixează în ultimii ani în cele mai cunoscute cluburi și festivaluri din Europa. A împarțit scena cu nume importante din domeniul muzicii tehno – Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola și mulți alțiiLea Dobricic este rezidentă a unuia dintre cele mai prestigioase cluburi din Ibiza (Privilege) şi câştigătoare a concursului Burn Studios Residency 2013. În ultimii ani, a mixat în unul dintre cele mai cunoscut cluburi şi festivaluri din Europa, împărţind scena cu nume importante din domeniul muzicii techno, precum: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola și mulți alții.
În 30 aprilie ea urcă pe scena Cosmic Stage a Check-Out Festival.

Luca M.

Muzica lui Luca M. rimează cu tot ce este vibrant în domeniul Techno House, el fiind unul dintre cei mai prolifici producători români și printre cei mai apreciați DJ din România.
Cu un număr impresionant de producții muzicale, piesele sale au fost mixate de DJ renumiţi precum Marco Carola, Richie Hawtin, Joseph Capriati, Solomun, Hot Since 82, Joris Voorn and Paco Osuna.
În scurt timp, Luca M. a ajuns să aibă turnee în Europa și America Centrală, împărțind scena cu Coyu, Tube & Berger, Sebastian Leger și Miss Kittin. Luca M. a avut diverse piese care au urcat  în Top 100 pe Beatport și Trackitdown.

JUST2

JUST2 este unul dintre cele mai tinere proiecte muzicale din România, un proiect apărut din pasiunea lui Radu pentru muzica tehno. La vârsta de 17 ani a intrat în industria de profil, iar în mai puțin de un an a semnat materiale pentru case internaționale precum K9 Records, Kote Records, Potobolo Records, SK Supreme Records, Pura Music și mulți alții, iar piesele lui aui făcut parte din repertoriul unor super DJ, precum: Marco Carola, Luciano, Richie Hawtin, Paco Osuna, Daniel Sanchez, DJ Sneak, Nic Fanciulli, Joseph Capriati, Monika Kruse.
Anul 2011 a însemnat începutul unei noi povești pentru Radu- o colaborare cu prietenul lui Luca M, care a dus la deschiderea propriei case de discuri: Get Funcky Music. Sub egida acestuia au semnat cu artiști de renume precum David Herrero, Hollen, Tube & Berger, Mario Ochoa, Mikalogic, Fabian Argomedo şi mulţi alţii.

Olivian Nour

Olivian Nour este un celebru DJ şi producător muzical din Bucureşti, care a descoperit pasiunea pentru muzica electronica foarte devreme, el fiind şi crescut într-o familie de muzicieni. O etichetă aparte a lui este că prin muzica pe care o promovează exprimă sentimente, emoţii şi idei, trecând cu uşurinţă prin diferite genuri muzicale, de la house la minimal, techno şi dubstep.

Teo Milea

Originar din Arad și foarte îndrăgit în Timișoara, pianistul Teo Milea locuiește și activează în Toronto, Canada. În prezent, este colaborator al Operei din Viena, și este primul pianist din lume care a fost invitat să susțină un recital la sediul NATO din Bruxelles și la Festivalul Internațional de Balet din Dortmund (Germania). Din seria rezultatelor de excepție se înscrie și nominalizarea artistului în Top 4 la Concursul Searchlight 2016 CBC Music Canada și câștigarea votului popular cu propria piesă “Irreversible”. O surpriză aparte pentru publicul timişorean va fi dată de prezenţa pianistului Teo Milea, care va urca pe scenă alături de doi DJ ai grupului ABC- DJ Herck şi DJ Someşan. Este a doua oară când Teo Milea susţine un recital de pian acompaniat de grupul ABC, după ce în urmă cu doi ani experimentul a fost un succes, în cadrul unei petreceri susţinute la Teatrul Clasic Ioan Slavici din Arad.

Argatu’

Andrei Argatu’ , este un tânăr muzician din România care a început să compună încă de la vârsta de 8 ani. După o mică călătorie prin toate genurile, s-a concentrat pe elementele folclorice combinându-le într-un mod inedit cu muzica electronică. Și-a lansat 2 albume cu influențe folclorice sub marca “Subcarpați”, iar cea mai recentă implicare a sa a fost în proiectul cinematografic “100 de Movile”. Despre cine este Argatu’, precum și experiența sa vei putea afla la Check-Out Festival.

Spectrum

Spectrum, pe numele real Marius Bozga, este un tânăr de 18 ani, care a debutat ca și DJ în urma cu 2 ani. S-a concentrat și ca producător de aproape un an, inspirându-se de la artiștii pentru care muzica D&B a reprezentat întotdeauna o provocare.

UFE

UFE este de mai bine de 15 ani DJ, producător și colecționar de discuri, cunoscut pentru stilul lui complex plin de imaginație , care reunește o multitudine de genuri, de la jazz, funk, groove, swing, brazilelectro, hip hop și muzică electronică la sunete tropicale și ritmuri africane ancestrale.

ZO

ZO este un cunoscut DJ din Hunedoara, stabilit în Cluj, care mixează genuri precum reggae, dubstep și bass într-o linie melodică ce accelerează bătăile inimii. Alături de Theo, aka MC VAPOR , recunoscut pentru energia ieșită din comun pe care o transmite la fiecare concert , beat-urile prind viață transformând atmosfera într-una spectaculoasă.

De ce să vii la CHECK-Out Festival?

Organizatori

Sponsori & Parteneri

Găsește locația

Aici este locația unde ne vei putea găsi.

Contactează-ne

Mai jos ai adresa de email unde să ne contactezi.

contact@checkoutfestival.ro
Formular de contact